WETTELIJKE VERMELDINGEN

Gegevens :
PRECIMETAL Percisiegietwerk n.v.
Parc Industriel – Chaussée de Mons, 89
B – 7180 Seneffe – België
Tel. : +32 (0) 64 52.20.00
Fax : +32 (0) 64 52.20.10
BTW – RPR : BE 0418 306 164

Waarschuwingen en verkoopvoorwaarden:

WAARSCHUWINGEN

Door de website van PRECIMETAL Precision Castings nv te openen en te gebruiken – nu of op om het even welk moment in de toekomst – aanvaardt u de volgende voorwaarden en bepalingen:

De informatie op de website van PRECIMETAL wordt zonder garanties verstrekt, hoewel we er zo goed mogelijk voor zorgen dat ze correct is. PRECIMETAL of zijn medewerkers zijn in geen geval verantwoordelijk voor het gebruik van de informatie die beschikbaar is op deze website.

PRECIMETAL garandeert niet dat de website of de servers die deze website voor u beschikbaar maken, geen virussen of schadelijke elementen bevatten.

PRECIMETAL behoudt zich het recht voor om de op deze website ter beschikking gestelde informatie op elk moment te wijzigen of bij te werken zonder voorafgaande kennisgeving.

De website kan links bevatten naar andere websites die niet onder de controle van PRECIMETAL vallen. Daarom is PRECIMETAL nooit verantwoordelijk voor de inhoud van dergelijke links naar andere websites en voor de inhoud van die websites.

De informatie op de website mag alleen ongewijzigd worden gebruikt, gekopieerd of verspreid voor persoonlijke informatiedoeleinden en moet de vermelding “Copyright PRECIMETAL” tonen. Dat recht geldt niet voor de software, tenzij daarvoor specifiek toelating wordt gegeven.

De website geeft toegang tot productmodellen gemaakt door PRECIMETAL. De intellectuele eigendom van die producten behoort toe aan de klanten van PRECIMETAL. PRECIMETAL mag niet met de productie van die artikelen beginnen zonder de toestemming van zijn klanten. Ze worden alleen als voorbeelden van realisaties getoond om de bezoekers van de website van PRECIMETAL een idee te geven van wat met de procedures en infrastructuur van PRECIMETAL kan worden gerealiseerd. Ze mogen nooit via om het even welk proces worden gekopieerd of nagemaakt zonder de toestemming van de eigenaar van de intellectuele eigendom van het artikel.

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN

De Algemene Verkoopvoorwaarden voor Europese Metaalgieterijen zoals vastgelegd door het Comité des Associations Européennes de Fonderies (CAEF, het Europees Gieterijcomité) vormen de juridische basis van al onze contracten voor alle bepalingen die niet uitdrukkelijk speciaal worden overeengekomen.
Een exemplaar van deze algemene voorwaarden kan kosteloos worden aangevraagd bij de gieterij of worden bekeken op de website op dit adres: https://www.forgefonderie.org/en/forging-casting/general-terms-conditions-forging-casting

Via het plaatsen van een bestelling bevestigt de klant deze algemene voorwaarden te hebben gelezen en hij verklaart ze te aanvaarden als contractuele voorwaarden die van toepassing zijn op zijn bestelling.